AROMADIFFUSER - vit

Aroma Diffuser | Doft via mist - Frisk luft - Belysning

Formad som ett glas ägg skapar Aroma Diffuser en behaglig inomhus luft förenad med en väldoftande mist, där man kan variera dofter efter humör eller sässong från Sthlm Fragrance Supplier serier av lyxiga doftoljor. Med sin vackra belysning där den sakta skiftar färg bjuder Aroma Diffuser på en upplevelse.

  • Vit
  • Mist och doftsättning per 100 ml vatten:  Igång i 7-10 h 
  • Automatisk avstängning
  • Mjuk LED-Belysning
  • Nästintill Ljudlös

Produktbeskrivning:

 

Denna vackra och dekorativa Aroma Diffuser / Luftfuktare, formad som ett glasägg skapar en fridfull och väldoftande mist där du kan addera din favoritdoft genom att hälla 1-3 droppar i vattenbehållaren. Aroma Diffuser förenar Aroma terapi med modern vetenskaplig innovation och du behöver endast ett vägguttag att plugga in den i för att skapa en fantastiskt väldoftande atmosfär.

Aroma Diffuser är igång i ca 7–10 timmar och när vattnet ångat bort stängs den av automatiskt så du behöver aldrig oroa dig för att glömma bort den.

Aroma Diffuser Luftfuktare har multipla LED-ljusfunktioner och kan sakta växla mellan olika vackra färger, ställas in på endast en färg eller stå som den är utan ljus, i sitt vackra grå marmorerade äggformade glasskal. .

Hur fungerar Sthlm Fragrance Supplier Aroma Diffuser

Ultrasonisk Aroma Diffuser / luftfuktare skapar en mist som sprids genom vibrationer. När vattenmolekylerna delas skickas det ut som dimma, det absorberas i luften som ånga. Processen är både miljövänlig och tyst. Denna diffusionsmetod använder ingen värme, vilket upprätthåller de positiva essentiella oljeintegriteten och doftoljans egenskaper.

Aroma Diffuser producerar ånga som absorberas av luften och tillför sedan en behaglig frisk fuktighet till hud, hår. Ångan har många fördelar för hälsan och ger ett ökat välmående.

Passar lika bra i hemmets alla rum som på kontoret för att skapa en frisk atmosfär där ni kan tillsätta er specifika signatur doft eller hitta en ny favoritdoft från Sthlm Fragrance Supplier utbud av parfymoljor. Aroma Diffuser är dessutom ljudlös.

Aroma Diffuser

Doft: Sprider en fantastisk väldoftande mist i hemmet, på arbetet., Spa, Hotel 

Välj mellan en serie av exklusiva doftoljor från Sthlm Fragrance Supplier.

Frisk Luft: Njut av behaglig och hälsosam inomhusluft. 

Välmående: Skapar en känsla en välbefinnande i sin vackra form, doft och belysning som växlar i färg. 

Gör så här:

Var varsam med din Aroma Diffuser, Glasägget är tillverkad i vackert glas och sitter inte ihop men vattenbehållaren utan du lyfter av glasägget för att fylla på med vatten. 

Sätt Aroma Diffuser på ett platt underlag så den ej står lutad.
Lyft av Glasägget från vattenbehållaren
Häll i vatten (100 ml) i vattenbehållaren upp till maxlinjen.
Addera 1-3 droppar av din favorit doft från vår serie exklusiva doftoljor.
Sätt tillbaka Glasägget i skåran i vattenbehållaren.
Klicka igång med knappen och välj mellan olika funktioner. 

Låt stå, behövs ej stängas av

Aroma Diffuser Luftfukare kan användas med eller utan doftolja.

OBS!  Doftoljan köps separat. 

Funktioner:

Aroma Diffuser har flera funktioner som styr med knappen å framsidan. Den kan växla vackert och rofyllt mellan olika vackra färger av LED-ljus med mist och doftfunktion. Du kan stanna den på en belysning (färg) och du kan låta den stå på med mist och doft utan beslysning. 

Via knapptryck:

1. Ljuset växlar i  7 olika färger + doftfunktion
2. Stanna på en färg + doftfunktion
3. Utan ljus + doftfunktion
4. Stäng av 

Aroma Diffuser mått

• Mått: 18, 2 cm hög, 13,5 cm bred
• Hållbarhet: 3000 h

Produktfakta:

• Ljud <35dB ( Nästintill ljuslös)
• vattenbehållare 100-120mL
• Topp: Glas topp
• Bas och vatten behållare: New Environmental Protection Plastic Material
• CE Godkända
• ISO Cerifierade
• Mist volym: 20+/-5ml/h
• Säkerhets System: Automatiskt-av när vattnet dunstat
• Paket: Present Box / Vit Box
• Sthlm Fragrance Supplier är Svenskt företag

Vanliga frågor och svar: 

Vad innebär nästintill ljudlös, jag önskar ha min Aroma Diffuser i sovrummet. 

- Det går jättebra och den passar utmärkt i sovrum för att fukta torr luft. De är nästintill ljuslösa men du kan i ett knäpptyst rum uppfatta ett svagt kluckande av bubblorna som bildas. Det är inget brummande ljud eller dyl utan du kan uppfatta väldigt svagt vatten droppande

• Jag önskar ha den rosa Aroma Diffusern som syns överallt på sociala medier.

- Det är samma Aroma Diffuser men kunder har tagit kort på den i en viss färg alt så kan du stanna Aroma Diffusern på din favorit färg, i tex rosa eller vilken färgton du önskar får att matcha inredningen eller bara förändra utseendet på ditt Aroma Diffusern efter sässong, humör mm eller sista valet utan belysningen men med mist. Denna kommer i marmorgrå eller vit och du ser antingen en melerad Aroma Diffuser i olika belysning  alt en vit Aroma Diffuser med olika belysning utan mönstret. 

Går den på batteri?

- Du pluggar in denna i väggen med vanlig kontakt som tillkommer. Sladden är närmare 1 1/2 m lång så du kan med enkelthel flytta runt den till olika rum och utrymmen. 

Måste jag stänga av den? 

Nej den stängs automatiskt av när vattnet har dunstat. 

•Kan den läcka? 

- Nej Aroma Diffuser är helt läckage säker och den kan inte läcka. Placera bara enkelt Glasägget i skåran i vattentanken så kan du ställa denna vart du än önskar. Tänk på att ställa din Aroma Diffuer på ett platt underlag så den inte står lutad eftersom det är vatten i den. Då Aroma Diffuser bildar bubblor och mist är det viktigt att du sätter på glasägget i sin skåra så att det inte är något glapp mellan vattenbehållare och glastoppen. 

•Fungerar den utan vatten? 

-Nej du måste alltid ha vatten i vattenbehållaren för att den ska fungera. Utan vatten sätts den ej igång. 

Skötselråd: 

Vi rekommederar att du alltid har frisk fräscht kranvatten i din Aroma Diffuser om du inte låter det ånga bort naturligt tills vattenbehållaren är tom. Framförallt om du önskar byta dofter. 

Tänk på att om du har kvar vatten i vattenbehållaren som du önskar hälla ut så häll ut vattnet på andra sidan av luftutsläppet i vattenbehållaren. Häll inte ut vatten i luftutsläppet då det kan skada din Aroma Diffuser. Se  enklel beskrivning i manual.

Önskar du rengöra Aroma Diffuser när du byter doftolja så kan du enkelt ta loss insatsen från sladden och lyfta av Glasägget och skölj av med vatten. Diska ej med något som innehåller slipmedel för att unvika repa insidan. Du kan även låta den stå på med endast vatten emellanåtoch låt ångan rengöra. 

Lyft inte glasägget när den denna är igång utan stäng av den innnan då ultrasonic Aroma Diffuser bildar bubblor och mist. 

Har du råkat komma åt glasägget så att mindre mist kommer ut kan du enkelt skruva åt röret i Aroma Diffusern. 

Hantera din Aroma Diffuser varsamt. 

Sthlm Fragrance Supplier serie av exklusiva doftoljor finns i flera härliga dofter.

895 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(